01
Tøjsprog

Tøjsprog

Udseende siger meget om en person, før et ord bliver sagt. Det billede, du projicerer, kan være et af kompetence, selvtillid og ro. Men udseendet kan også signalere, at en persons mål i livet er lavt, at hun mangler selvværd, og at hun ikke behøver at blive taget seriøst. Udseende afspejler personlighed, stemninger og følelser. Tøj og pleje fremkalder en øjeblikkelig reaktion, og ofte er der ingen anden chance for at rette op på en misforståelse, fordi vores moderne verden kræver hurtige konklusioner. Bliver du overfladisk at lægge så meget vægt på at fremstå som ance? Hvordan kan andre bedømme en persons indre med et tilfældigt blik?

Betydningen af ​​tøj i sociale relationer har gamle rødder. Det dekorative aspekt af tøj var lige så vigtigt i de tidlige samfund som dets funktionelle aspekt. Tøj adskiller de mest fremtrædende mænd i stammen. Høvdingen blev udpeget af en kunstfærdig hovedbeklædning, fine klæder og andre rige ornamenter. Krigeren påførte maling for at skræmme sine modstandere og for at erklære sig klar til kamp. Præstens kald og rang blev bevidnet af klæder af rituel betydning. Gennem tiderne er tøj og ornamenter blevet brugt til at skelne en person fra en anden og med et øjeblik erklære en persons status og ofte rigdom og erhverv.

Udseende afspejler altså, hvem en person er, og hvad han eller hun ønsker.Succesfulde mennesker lærer tøjsprog. De lærer, hvordan de manipulerer deres udseende for at tilpasse sig forventningerne fra deres jævnaldrende gruppe og generere den positive reaktioner. De ved, at førstehåndsindtryk ofte kan have en langvarig effekt. De fokuserer på vigtigheden af ​​at klæde sig efter mål og forstå budskab, du sender til andre.

Forveksle ikke et ønskeligt udseende med skønhed. En person behøver ikke at være smuk for at virke selvsikker, kraftfuld eller succesfuld person. Udseende er det samlede indtryk som er skabt af fysiske egenskaber, følelsesmæssig tilstand og påklædning. Når du ser på nogen, er 80 til 90 procent af det, du ser, er personens tøj. Det er det vigtigste signal, der tiltrækker eller advarer folk væk i en indledende kontakt.

Selvevaluering er det første skridt mod et ønskeligt udseende. Hver kvinde bør opdage og understrege de positive aspekter af hendes fysiske udseende. Samtidig skal hun erkende sine mangler og lære at minimere dem. Hun skal også lære at forstå tøjets non-verbale sprog.

Folk, der ikke overvejer det budskab, deres tøj bærer, kan ubevidst klæde sig for at afspejle, hvordan de har det hemmeligt om sig selv. De ignorerer de positive og negative aspekter af deres udseende og klæder sig for at afspejle deres humør. Denne uplanlagte visuelle præsentation bærer ofte et budskab om fiasko, ulykkelighed og utilfredshed med sig selv og livet.

Denne besked er et sluk for andre mennesker. Bevidst påklædning for at fremkalde andres positive reaktion er ikke en uærlig handling. Det er en måde at opmuntre folk til at betragte dig med interesse. Det er en invitation til at udforske den interessante og dynamiske person, der står bag et velpræsenteret visuelt billede.

Alt om tøj om mode

Alt om tøj og mode

Pieces tøj - afslappet look
Pieces tøj - afslappet look

Pieces tøj Men hvordan er Pieces tøj til kvinder over 30 år? Er det for ungt og trendy, eller kan d..

Vero Moda er en dansk tøjkæde
Vero Moda er en dansk tøjkæde

Vero Moda er en dansk tøjkædeVero Moda er en dansk tøjkæde, der blev grundlagt i 1987 af Troels Holc..

Sommertøjet
Sommertøjet

Sommertøj - Y.A.S eller Vero Moda Gør dig klar til næste sommer med sommertøj fra YAS eller Vero..

Finde det rigtige outfit
Finde det rigtige outfit

Finde det rigtige outfitDu er inviteret til et middagsselskab hjemme hos af din firma. Det er vigtig..

Tøjsprog
Tøjsprog

Tøjsprog Udseende siger meget om en person, før et ord bliver sagt. Det billede, du projicerer, k..

Forside
Forside

FashiondesignerLetforståelige guide til dig om mode hjælpe dig med at opnå din egen individuelle sti..