01
Sommertøjet

Sommertøj - Y.A.S eller Vero Moda

Gør dig klar til næste sommer med sommertøj fra YAS eller Vero Moda - Og uanset om du skal en tur til standen eller på ferie, drikke rosévin i den nærliggende park eller holde sommerens største fest, så kan du indtage sommeren med sæsonens største trends.

Sommeren 2023 er spækket med de fineste styles, som du kan mixe og matche ligesom du har lyst til. Uanset hvad dine sommerplaner byder på, så kan de helt rette sommerstyles klæde dig på til en hvilken som helst anledning.

Ferieklar med de rette sommerstyles

For mange er sommeren lig med rejser til populære feriedestinationer. Hvad end det er en forlænget weekend på sightseeing i en fantastisk storby eller en afslappende badeferie tæt på pool og sandstrand, så skal der altså være styr på sommertøjet.

Når kufferten skal pakkes med de helt rette sommerstyles, bør der tages højde for destination, vejrudsigt og aktivitetsniveau. Byder sommeren på afslapning ved standen og skønne middage på lækre restauranter, så pak et udvalg af forskelligt badetøj og lette sommerkjoler. Går turen derimod til en af Europas storbyer, så sørg for at have praktisk fodtøj med. Der er simpelthen ikke noget værre end ømme fødder allerede fra første feriedag.

Hvis kufferten skal pakkes let så der er plads til lidt souvenirs på hjemturen, så pak praktiske og stilfulde multifunktionelle styles, som kan mixes på kryds og tværs og som har flere anvendelsesmuligheder en blot én.

Styles til sommerens festlige begivenheder

Sommeren byder ofte på en masse begivenheder, events og festivaler. De festlige begivenheder er den perfekte anledning til at opdatere garderoben med sommerens mest trendy styles. Er du en af de heldige der skal til Smukfest 2023, Roskilde 2023 Festival eller Tinderbox 20023 i løbet af sommeren? Så bør du overveje at anskaffe dig nogle praktiske styles, der kan mixes på kryds og tværs. Man ved aldrig hvordan det danske sommervejr arter, så det skal være nemt at kunne tage lag af og på til sommerens festivaler.

Skal du til et romantisk sommerbryllup eller en hyggelig havefest? Find de mest stilfulde styles frem og pift dem op med høje hæle og funklende smykker til den festlige anledning. Sørg for at have en cardigan eller striktrøje med til de kølige sommeraftener.

Uanset hvilke festlige begivenheder sommeren byder på, så kan du med sikkerhed finde de mest stilfulde must-haves til din sommer.

Alt om tøj om mode

Alt om tøj og mode

Pieces tøj - afslappet look
Pieces tøj - afslappet look

Pieces tøj Men hvordan er Pieces tøj til kvinder over 30 år? Er det for ungt og trendy, eller kan d..

Vero Moda er en dansk tøjkæde
Vero Moda er en dansk tøjkæde

Vero Moda er en dansk tøjkædeVero Moda er en dansk tøjkæde, der blev grundlagt i 1987 af Troels Holc..

Sommertøjet
Sommertøjet

Sommertøj - Y.A.S eller Vero Moda Gør dig klar til næste sommer med sommertøj fra YAS eller Vero..

Finde det rigtige outfit
Finde det rigtige outfit

Finde det rigtige outfitDu er inviteret til et middagsselskab hjemme hos af din firma. Det er vigtig..

Tøjsprog
Tøjsprog

Tøjsprog Udseende siger meget om en person, før et ord bliver sagt. Det billede, du projicerer, k..

Forside
Forside

FashiondesignerLetforståelige guide til dig om mode hjælpe dig med at opnå din egen individuelle sti..